2009. május 27., szerda

Ádám almái plakát árverezés

Kedves Nézők!

Mozink úgy döntött, hogy a sokak által áhított, Ádám almái című film plakátját árverezésre bocsájtja. A licitálás a „15 éves a Cirko” fesztivál keretein belül, június 1-től 30-ig tart. Ajánlatokat személyesen a mozi pénztárában, név és email cím megadásával lehet tenni. A plakát kikiáltási ára: 6000 Ft. Az aktuális ár a plakát alatt lesz feltüntetve illetve erről érdeklődni telefonon: 2691915 vagy a jegy@cirkofilm.hu email címen lehet.

A plakát átadására egy különvetítés alatt kerül sor, ahol természetesen az Ádám almái című filmet fogjuk lejátszani minden néző számára, aki részt vett a licitálásban.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok a Cirko Gejzirnek a születésnapja alkalmából, a program alapján remek fesztiválnak nézünk elébe! A licitálást is jó ötletnek tartom mert egy remek plakátról van szó, de némileg sokallom a kikiáltási árát.
    Üdv

    VálaszTörlés
  2. Kedves Miklós!

    A kikiáltási ár először valóban soknak tűnhet, de sajnos ez a plakát tényleges ára.
    A plakátért fizetett összeg- a Cirko bérlethez hasonlóan-adomány a mozit üzemeltető alapítvány számára.

    Köszönjük a jókívánságot illetve jó szórakozást kívánunk a fesztivál további részére!

    VálaszTörlés
  3. Gratulációk, meg minden. Nem vagyok pesti, de azért örülök minden hasonló dolognak. A pécsi "testvér"-mozit imádom, rendszeres vendég vagyok. Tudom, hogy le leszek szólva, de egy egyszerű plakát árverezése nem nagy ügy. Ha van rajta Mads Mikkelsen szignó, akkor többért is rástartolok. Ilyen messziről is!

    VálaszTörlés
  4. hello !!!
    ha valakinek megvan a pusher 1-2-3 magyar felirattal az nagyon jó lenne amúgy minden Mads Mikkelsen film érdekelne felirattal
    köszi:)

    VálaszTörlés